Partners waar u op kan vertrouwen

SignPlan werkt nauw samen met internationaal toonaangevende partners om het hoge kwaliteitsniveau van de bewegwijzeringsoplossingen te waarborgen. Exclusieve vertegenwoordiging voor Nederland onderstreept de goede relatie tussen deze producenten en SignPlan.

Modulex is in 1963 opgericht door de LEGO-Groep en is sindsdien uitgegroeid tot een internationale onderneming met vestigingen en vertegenwoordigingen in ruim 35 landen. Wereldwijd wordt hetzelfde niveau aangeboden aan individuele, klantgerichte service en ondersteuning. Modulex vervaardigt in Denemarken een breed assortiment standaard bewegwijzeringssystemen onder de norm voor kwaliteitszorg ISO 9001.

Marcal is een Franse producent met internationale ambities op het gebied van bewegwijzering waarbij vooral RVS, aluminium en glas wordt gecombineerd. Door een intensieve samenwerking met architecten, industrieel en grafisch ontwerpers wordt constant gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe producten waarin de keuze voor kwaliteit wordt weerspiegeld in eerlijke materialen, duurzaamheid en vormgeving.